Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč. Expedujeme do 24 hodin!

One Pack #White Milk

Hydratační plátýnková maska s vysokým obsahem extraktu mléčného proteinu. Díky mléčnému proteinu a fermentovaných látek vyživuje pleť a hluboce jí hydratuje. Maska se zaměřuje na pomoc suché a šupinaté pokožce, kterou pomáhá hydratovat, díky extraktu z Aloe Vera.

45 Kč 214,29 Kč / 100 g
Dostupnost: Skladem
Kód: 654
One Pack #White Milk

Detailní popis produktu

Hydratační plátýnková maska s vysokým obsahem extraktu mléčného proteinu. Díky mléčnému proteinu a fermentovaných látek vyživuje pleť a hluboce jí hydratuje. Maska se zaměřuje na pomoc suché a šupinaté pokožce, kterou pomáhá hydratovat, díky extraktu z Aloe Vera.

Mléčné proteiny, pomáhají vytvářet na povrchu pokožky ochranou bariéru, která pomáhá bránit ztrátě hydratace a následnému vysušení pleti. Maska zklidňuje pleť, zmírňuje podráždění a podporuje regeneraci pokožky. Kromě toho proteiny pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky.

Použití:
Po odlíčení připravte pleť pomocí pleťového tonika, následně rovnoměrně rozprostřete masku po celém obličeji. Nechte působit 15-20 minut. Poté masku sundejte a zbývající esenci konečky prstů vklepejte a vmasírujte do pokožky, dokud se úplně nevstřebá

Doplňkové parametry

Kategorie: Pleťové masky
Typ pleti: Citlivá pleť, Smíšená pleť, Suchá pleť, Problematická pleť, Mastná pleť, Anti-aging
Balení: 21g
Složení: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Milk Protein Extract, Milk Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Saccharomyces/Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: