-12 % na celý nákup při nákupu nad 1000 Kč ❤️ Kód: SKINCARE

Black Rice Hyaluronic Cream 50ml

Hyaluronový hydratační krém proti stárnutí z černé rýže, který je z 95 % vyroben ze složek přírodního původu.

Položka byla vyprodána…
419 Kč 838 Kč / 100 ml
Dostupnost: Vyprodáno
Kód: 1211
Black Rice Hyaluronic Cream 50ml
Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic Cream
-12% při nákupu nad 1000 Kč | Kód: SKINCARE

Detailní popis produktu

Hyaluronový hydratační krém proti stárnutí z černé rýže, který je z 95 % vyroben ze složek přírodního původu. Hlavní složkou je fermentovaná černá rýže, která je plná živin, bohatá na antioxidanty a působí proti stárnutí. Černá rýže obsahuje vysokou koncentraci polyfenolů a flavonoidů, které chrání pleť před volnými radikály a podporují růst nových kožních buněk. Navíc s hloubkově hydratační kyselinou hyaluronovou, omlazujícím červeným ženšenem a zklidňujícím pupalkovým a levandulovým olejem, získáme dokonalý krém pro zpevnění a hydrataci pleti.

Použití:
Naneste rovnoměrně na obličej a krk, jemně vklepejte, aby se krém plně vstřebal.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pleťové krémy
Typ pleti: Citlivá pleť, Smíšená pleť, Suchá pleť, Problematická pleť, Mastná pleť, Anti-aging
Balení: 50ml
Složení: Water, Propanediol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Stearate, Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Extract(10,000ppm), Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract(2,000ppm), Aspergillus Ferment, Panax Ginseng Root Extract, Cyclodextrin, Hyaluronic Acid(200ppm), Pulsatilla Koreana Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Cetyl Palmitate, Sodium Phytate, Sorbitan Palmitate, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Butylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool, Limonene
Položka byla vyprodána…

Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic Cream

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: